Vill du bli en del av Saronkyrkan Second Hand?

Vi vill vara en butik som både säljer grejer till ett schyst pris, och är en plats där människor trivs. Vårt mål är att volontärer, anställda, arbetstränare och kunder ska känna sig hemma hos oss.

KONTAKTA

Bli volontär

Vi erbjuder dig som vill göra en insats i en kreativ och rolig miljö att bli volontär hos oss. Du blir en del i ett större arbete, där vi tillsammans skapar möjligheter för människor i vår stad och i Mellanöstern.

Du väljer själv i vilken utsträckning du vill engagera dig och utifrån de behov som finns i verksamheten, men främst handlar det om att vara med under försäljningar, packa upp varor eller göra ordning i butiken. Vill du hjälpa till hos oss så möts vi först för ett möte där vi går igenom vad det innebär att arbeta som volontär hos oss. Börja med att ta kontakt.

Volontär — intresseanmälan

Vi är väldigt glada för alla som vill hjälpa till hos oss. Fyll i formuläret och skicka din intresseanmälan.

    Tack!

    Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer med svar så snart som möjligt via mail eller telefon.

    Arbetsträna

    Saronkyrkan Second Hand har sedan lång tid tagit emot personer som av olika skäl hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden eller socialt sammanhang. Vi vill erbjuda en trygg plats med meningsfull sysselsättning, som kan vara ett steg på vägen tillbaka mot arbete. Vår önskan är att de som arbetstränar hos oss ska få utvecklas både i arbetsförmåga och som person. Denna typ av sysselsättning sker i samarbete med Arbetsförmedling, Försäkringskassa och frivården.